Samen in het hotel

De dag was weer vroeg begonnen. De wekker ging en slaperig liep ik richting de douche. Vandaag was de dag dat we elkaar weer zouden zien en gelukkig nu langer dan alle andere keren. Ik zette de kraan open en trok mijn boxershort uit… Het warme water stroomde over me heen en mijn gedachten gingen naar vanmiddag in combinatie met de afgelopen keren. Ik voelde de opwinding groeien, mijn lichaam reageerde… Mijn handen gleden naar beneden en ik streelde mijn lul. De gedachten aan haar geluidjes, haar lichaam en de komende nacht maakten dat hij keihard was. Mijn hand nam hem vast en bewoog rustig heen en weer, ik voelde hoe mijn opwinding groeide, lang ging ik het niet volhouden… Ik voelde hoe ik klaarkwam en onder het warme water kwam ik rustig bij. Na een aantal minuten stapte ik uit de douche, droogde me af en kleedde me aan. Na een snel ontbijt stapte ik de auto in om aan de werkdag te beginnen. Op mijn telefoon zag ik dat ze nog moest slapen, er was nog geen reactie. De radio speelde muziek, op het gemak reed ik richting kantoor en liet de dag zijn werk doen… In de verte kwam de trein het station binnenrijden en eindelijk stapte ze uit. Ik zag haar mijn kant op lopen, zo mooi, zo sexy, zo sierlijk. We omhelsden elkaar en de zoen was innig. Ik trok haar tegen me aan en rook haar parfum Haar hand gleed in de mijne en samen liepen we rustig naar het hotel. In de lift kroop ze tegen me aan en begon ze me te zoenen. Ik voelde haar mond, haar tong, haar handen. Abrupt stopte het toen we op de 5e verdieping waren aangekomen. Verward liepen we naar de kamer. Ik opende de deur en ongeduldig liepen we naar binnen. We zetten onze spullen weg en ze duwde me ongeduldig op het bed. Heftig begon ze me te zoenen, de opwinding was heftig. Ik trok haar op mijn schoot en voelde haar beweging, haar handen begonnen de knoopjes van mijn shirt stuk voor stuk te openen. Ik trok haar trui over haar hoofd en in een beweging trok ik haar shirt open. Haar borsten, verpakt in een rode BH, wezen mijn kant op, ze wist hoe mooi ik ze vond. Mijn mond kuste ze over de stof, haar tepel stond al stijf De shirts gingen uit en vielen op de grond. Haar BH volgde snel. Ik keek haar aan, terwijl mijn handen haar borsten vond. Ik streelde ze zachtjes terwijl mijn mond haar mond vond. Haar handen zette ze achter zich neer, haar borsten mijn kant op gericht. Ik voelde hoe de tepels harder werden onder de streling van mijn hand. Onze ademhaling versnelde… Ze ging iets verzitten en ze opende haar broek. Tergend langzaam stroopte ze hem naar beneden, terwijl ze plagend van het bed stapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.